Migraine laten verdwijnen door een simpele meting!

Migraine laten verdwijnen door een simpele meting!

Migraine laten verdwijnen door een simpele meting!

Als je geteisterd wordt door migraine aanvallen, dan wil je daar als geen ander zo snel mogelijk weer vanaf zijn. De bonzende pijn aan één kant van het hoofd die vaak gepaard gaat met misselijkheid en overgeven is ondraaglijk. Je wordt door de migraine aan je bed gekluisterd en hebt vaak last van uitvalverschijnselen waardoor je tijdelijk niet meer kan deelnemen aan het “normale” leven.

Migraine voorkomen

De waarschuwingsfase van Migraine

Sommige migrainepatiënten worden kort voordat zij een migraine aanval krijgen gewaarschuwd door bepaalde klachten zoals:

  • Stemmingsveranderingen;
  • Overgevoeligheid voor prikkels (lawaai, licht, geuren);
  • Verstoorde slaap of geeuwen;
  • (Vals) hongergevoel/trek in bepaalde voedingsmiddelen.

Uitlokkers van Migraine

Een migraineaanval kan worden ‘uitgelokt’ door verschillende factoren. Door als migrainepatiënt deze uitlokkers te leren herkennen, kan een aanval beter worden voorkomen. Veel mensen denken dat bepaalde voeding, zoals chocolade en kaas, uitlokkers zijn van een migraineaanval. Echter is dit vaak bedrog dat ontstaat door één van de kenmerken vanuit de waarschuwingsfase “trek in bepaalde voedingsmiddelen”. Om migraine te kunnen voorkomen moet je precies te weten komen wat bij jou de trigger is voor de aanval.

Asyra, Nano Techniek en Bioresonantie zorgen dat migraine verdwijnt!

In mijn praktijk ontvang ik geregeld mensen die geteisterd worden door Migraine aanvallen. Door een eenvoudige meting uit te voeren met de Asyra apparatuur die ik bezit, kan de oorzaak van de Migraine achterhaalt worden. De meting is overigens geheel pijnloos. Nadat de oorzaak gevonden is kan ik door middel van Nano Techniek en/of Bioresonantie de trigger uitschakelen, ook dit is pijnloos.

Soms ontstaan migraine aanvallen door een voedingstekort. Ook dit zal tijdens de meting met de Asyra apparatuur aan het licht komen. Het kan dus zijn dat de migraine waar je al jaren last van hebt in één behandeling verdwenen zijn en nooit meer terug komen. Soms adviseer ik je tijdelijk bepaalde voedingssupplementen toe te voegen aan je dagelijkse voeding om de behandeling kracht bij te zetten. Deze supplementen kun je via mij bestellen maar mag je ook zelf bestellen bij één van de leveranciers, je krijgt in dat geval de naam van het supplement op een briefje mee naar huis.