Gastenboek

15 reacties

 1. (Een jaar geleden kreeg ik vreselijke buikpijn en ik was totaal energieloos. Dat bleef weken aanhouden wat ik ook probeerde.
  Dus de reguliere medische molen in: 5-minuten gesprekjes met 5 verschillende huisartsen. “Wie bent u ook alweer? Computer says no …”, specialisten, bloedonderzoeken en CT-scans leverden als resultaat: “U heeft diabetes 2, hoge bloeddruk en hoog cholesterol.”
  “De buikpijn blijft. We kunnen niks vinden. Hier is een zak vol chemicaliën tegen alle kwalen en de bijwerkingen. Niet teveel pijnstillers slikken hoor.”
  Exit reguliere medische molen.)

  Theo gaat eerst met je praten en daar neemt hij de tijd voor. Terwijl hij vragen stelt, scant hij de frequenties in je lichaam. Het is frappant wat hij allemaal over het (dis)functioneren van mijn lichaam wist te vertellen zonder mijn medisch dossier te kennen. Ik had deze man nog nooit ontmoet. Door die scan en zijn interpretatie komen dissonanties in de organen en gebieden boven water. Of: hij ziet waar het misgaat 🙂

  Met het voedings- en supplementenadvies dat daarop volgt kunnen die verstoringen in het lichaam weer in balans gebracht worden.

  Theo’s diagnose: “Je hebt te lang met diabetes rondgelopen zonder dat je dat wist. Daardoor zijn je organen beschadigd en dat veroorzaakt de buikpijn. Maar het is nog niet te laat; we kunnen dit nog herstellen.”

  Na het eerste consult ben ik meteen begonnen met natuurlijke alternatieven voor de big-farma producten die me dwingend werden voorgeschreven (bovengenoemde zak). Let wel: die alternatieven werken niet even goed. Die werken beter. En zonder bijwerkingen.

  Ik kom nu ruim een half jaar bij Theo en ik ben 5 maal op consult/controle geweest. Dan wordt het voedings- en supplementenadvies even fijn afgestemd. Meestal naar beneden.

  Intussen zijn mijn bloedwaarden beter dan naar ieders verwachting. Vooral al die huisartsen geloven echt niet wat ze zien. Cholesterol prima, bloeddruk prima, suiker mooi laag. De pijn is een stuk minder geworden en mijn energie komt langzaam ook weer terug.

  Ik slik nu alleen nog maar 500 mg Metformine voor mijn diabetes. Dat zijn we ook aan het afbouwen met Bitter Melon, een natuurlijk supplement. Voor de rest louter de natuurlijke alternatieven. Niets meer uit de chemo-zak.

  Kortom: Praat met Theo, luister naar hem, doe wat hij zegt en u zult verlost worden.

  Hans Meuwese
 2. Ik ben een week of 5 geleden voor het eerst bij Theo geweest. Inmiddels al 20 jaar migraine met inmiddels de diagnose ‘chronisch’. Na de behandeling voelde ik me direct een stuk beter en had ik meer energie. Voorheen moest ik het doen met gemiddeld 15 migraine aanvallen per week, de afgelopen maand waren dit er 2!
  Theo, dank je wel!

  Anne
 3. Ik had gigantisch last van mijn hormonen, ben nog niet in de overgang maar alles stagneerde. Theo kon zien waaraan dat lag op zijn computer die aangesloten zat op een apparaat. Ik begrijp niet hoe het werkt, maar ik kan zeggen, het werkt! Ik heb nu weer een normale menstruatie en de klachten zijn verdwenen. Ben er super blij mee en voel me weer fantastisch.

  Cinthia
 4. Ik kwam bij jou door aanraden van een vriendin. Nachtmerries zorgde ervoor dat ik s’nachts vaak wakker schrok en niet meer meteen in slaap kon komen. Jij sloot mij aan op jouw apparatuur en zag dat ik bepaalde voedingsstoffen te kort had. Ik bestelde voedingssupplementen en binnen enkele dagen sliep ik door! Nog steeds droomde ik maar werd er niet meer wakker van. Ik voel me nu heerlijk uitgerust s’morgens! Dank je wel!

  Carin
 5. Ik ben onwijs blij met de hulp die ik van Theo gekregen heb. Ik ben overtuigd van zijn kunnen en heb altijd gemerkt dat hij je echt graag wil helpen. Hij is begaan en erg vriendelijk. Hij zegt dingen zoals ze zijn en draait er niet omheen.
  Een aantal dingen waren bij mij uit balans waardoor ik hartkloppingen ervaarde. Ook sloeg mijn hart nog weleens op hol bij fysieke inspanning. In het ziekenhuis kon men niks vinden en werd ik ook niet echt serieus genomen aangezien ik pas 26 jaar ben.
  Theo heeft mij hier zo bij geholpen dat ik weer veel meer plezier ervaar in het leven, in plaats van angst. Ik heb er weer zin in!
  Theo nogmaals bedankt. Je bent een bijzondere man en ik stuur iedereen naar je door waarvan ik denk dat ze je hulp goed kunnen gebruiken. Veel succes verder!

  Ben Duijndam
 6. Hallo Theo,
  Door mijn werk heb ik jullie leren kennen. Na een kort gesprekje had jij gelijk door dat ik mijzelf niet goed voelde. Door de biorosunantie ben ik veel minder moe en ik heb ook veel meer zin om dingen te ondernemen.
  Mijn klachten in het ziekenhuis werden/worden niet serieus genomen terwijl Theo er gelijk over begon.

  Ik ben ontzettend blij dat ik met jullie in contact ben gekomen en voor andere mensen is dit echt een aanrader! Ik raad het iedereen aan.

  Lianne Landman
 7. Theo heeft mij erg geholpen met mijn Fibromyalgie klachten. Ik had erg last van vermoeidheid en uiteenlopende pijnklachten. De reguliere artsen konden weinig voor mij betekenen en zodoende ben ik opzoek gegaan naar alternatieve therapieën.
  Na wat metingen kon Theo mij vertellen op welke voedingsstoffen mijn lichaam slecht reageert en ik dus beter kan vermijden. Door de tekorten aan te vullen met natuurlijke preparaten bij ik zo goed als buikpijn vrij. Ook wordt ik regelmatig behandeld met Bioresonantie. De klachten worden steeds minder heftig, ik heb een betere weerstand en ook de vermoeidheid neemt af.
  Hartstikke fijn, echt een aanrader voor mensen die met hun gezondheid kwakkelen.

  Diane Visschers
 8. theo is een zeer vakkundig therapeut. mijn lichamelijk klachten waarmee ik in het reguliere circuit niet geholpen werd worden nu wel aangepakt ! mijn dank is groot !!
  daarnaast is Theo een vriendelijke warme en oprechte persoonlijkheid, dat geeft mij direct een goed gevoel, er wordt naar je geluisterd !

  mary
 9. Hallo Theo,

  Je bent een bijzondere man. Bijzonder hoe je mij steeds weer verder op weg helpt! En het werkt gelijk bij mij! Ongelófelijk, zo bijzonder en speciaal! Bioresonantie en de core, zijn bijzondere apparaturen! Het is geweldig, en ik beveel iedereen Theo aan! Je voelt je gelijk weer een ander mens, al na 1 behandeling!
  Theo, véél succes!!!
  Groetjes: Grace.

  Grace de Reuver de Hövel
 10. Beste Theo

  Na verschillende behandelingen bij jou te hebben ondergaan kan ik nu zeggen dat ik
  geen pijn meer voel in mijn onderrug .
  Ik zal je bij een ieder aanraden wanneer men naar een deskundige op zoek is!!
  Ik ben je zeer dankbaar en wens jou het allerbeste…….
  Groet Silvia

  Silvia
 11. Hallo Theo
  Ik wil je bedanken voor het behandelen van mijn depressie.
  Ongelofelijk een behandeling en gelijk al resultaat ,toen ik bij je kwam was ik zo depresief
  En kon zowat niet op mijn benen staan ,mijn hele lijf deed zeer kon niet slapen ,eten of iets ondernemen zo moe was ik.
  Na jou behandeling ben ik naar huis gegaan en heb een paar uur liggen slapen de pijn in mijn lijf was weg,en voelde me een stuk beter
  Ik heb zelf boodschappen gedaan ,daar was ik meer toe in staat
  Heel bijzonder die bioresonantie het helpt echt ,ik kom zeker terug voor verdere behandeling
  Lieve groet Anneke

  Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *