Contact

Contact Theo Gahrmann

Wil je een afspraak maken of naar het gratis inloopspreekuur komen?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@theogahrmann.nl of bel op werkdagen tijdens het telefonisch spreekuur tussen 18:00 en 19:00. Ik ben ook via Whatsapp te bereiken op telefoonnummer: 06 188 788 79

Wil je liever geen afspraak maken, maar heb je wel een hulpvraag? Dan kun je ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag ochtend tussen 9.00 en 12:00 uur.

De praktijk is gevestigd op:
Hogenkamp 3
6658 HA Beneden-Leeuwen
KvK nummer 27177482

Wat je kunt verwachten van mijn behandeling

Na de behandeling heb je een duidelijk overzicht van de voedingsmiddelen die jouw lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid belemmeren. Daarnaast heb je een overzicht van voedingssupplementen die je kunnen helpen bij het verbeteren van je gezondheid. Je bent vrij om de voedingssupplementen zelf aan te schaffen, uiteraard wil ik dit ook voor je doen, deze worden dan binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.

De behandeling op weg naar een gezond leven

De behandelingen in mijn praktijk zijn pijnloos, er hoeft bijvoorbeeld geen bloed afgenomen te worden. De eerste kennismaking en metingen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Vaak vraag ik je om over enkele weken nogmaals terug te komen om de meting opnieuw uit te voeren zodat we kunnen kijken of de juiste verbeteringen zijn opgetreden.

Graag wil ik je met mijn behandelingen helpen

Mijn behandelingen zijn voor iedereen. Voor zowel kinderen als volwassenen, voor zowel vrouwen als voor mannen. Ik maak een behandeling geheel op maat waardoor ik zeer veel verschillende klachten kan verbeteren en zelfs kan verhelpen, denk hierbij aan:

  • Fysieke klachten
  • Emotionele klachten
  • Chronische klachten
  • Allergieën
  • Voedingsproblematiek