Klachten

Klachten

Graag wil ik je met mijn behandelingen helpen.

Mijn behandelingen zijn voor iedereen. Voor zowel kinderen als volwassenen, voor zowel vrouwen als voor mannen. Ik maak een behandeling geheel op maat waardoor ik zeer veel verschillende klachten kan verbeteren en zelfs kan verhelpen, denk hierbij aan:

Fysieke klachten

Emotionele klachten

Chronische klachten

Allergieën

Voedingsproblematiek

De behandeling op weg naar een gezond leven

De behandelingen in mijn praktijk zijn pijnloos, er hoeft bijvoorbeeld geen bloed afgenomen te worden. De eerste kennismaking en metingen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Vaak vraag ik je om over enkele weken nogmaals terug te komen om de meting opnieuw uit te voeren zodat we kunnen kijken of de juiste verbeteringen zijn opgetreden. Wil je geen afspraak maken dan kun je ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag ochtend.

Wat je kunt verwachten van mijn behandeling

Na de behandeling heb je een duidelijk overzicht van de voedingsmiddelen die jouw lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid belemmeren. Daarnaast heb je een overzicht van voedingssupplementen die je kunnen helpen bij het verbeteren van je gezondheid. Je bent vrij om de voedingssupplementen zelf aan te schaffen, uiteraard wil ik dit ook voor je doen, deze worden dan binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.

Prognos zorgde voor vitaliteit en gezondheid tijdens ruimtereizen

Naast het Asyra systeem gebruik ik ook Prognos. Prognos is een computergestuurd meetsysteem voor het diagnosteren en behandelen van chronische klachten. Het systeem is gebaseerd en ontwikkeld voor de Russiche ruimtevaart. Prognos is een unieke combinatie van Oosterse wijsheid en Westerste technologie. Tijdens de ruimtevaartreizen hielp Prognos de mensen aan boord van de vaak zeer lange tochten gezond en vitaal te houden. In de Benelux werken inmiddels ruim 150 behandelaars met het Prognos systeem waarvan ik er één ben.