Mijn ervaring afvallen met shakes van Be-Slank

Afslank shakesMijn ervaring afvallen met shakes van Be-Slank

Speciaal voor jullie lezers, test ik verscheidene dieet shakes die op de markt zijn. Vandaag ga ik mijn ervaringen neerpennen omtrent het Be-Slank dieet. Be-Slank is een merk dat eiwitrijke en koolhydraat arme maaltijdvervangers en andere voedingswaren op de markt brengt. Wat is daar bijzonder aan hoor ik je denken, er zijn al tientallen zo niet honderden van dat soort bedrijven in Nederland alleen al.

Welnu, de producten van Be-Slank zijn allereerst geheel plantaardig. Dit dieet is dus ook zeer geschikt voor de vegans onder ons. Wat me verder opviel is dat de shakes louter uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Geen chemische zooi. Geen e-nummers. Dit is zo clean als het maar zou kunnen. Andere merken shakes zitten er toch weer allerlei kleurstoffen bij, en andere zooi dat we niet nodig hebben maar wat het leven van de producent makkelijker maakt.

Ze hebben ook een handige vergelijker op de website. Daarin zie je bijvoorbeeld dat de meeste van die shakes boordevol suiker zitten. Dit is echt achterlijk want we willen gezond afvallen. En suiker is daar echt een vijand van! De Be-Slank shakes bevatten alleen natuurlijke suikers. Dat wil zeggen bijv. suikers uit fruit. Dat soort suikers zijn okay in beperkte hoeveelheden. Maar niet die kunstmatige suikers die bijv. zitten in een Kruidvat shake dat werkt contra productief! Zie hier een de handige maaltijdvervangers vergelijken tabel. Eigenlijk vrijwel alle andere shakes op de markt zijn op kunstmatige basis gemaakt. Daarbij er zitten weinig vezels en voedingsstoffen in die je lichaam juist hard nodig heeft tijdens het vasten. Vandaar dat je bij andere merken vaak een jojo effect ervaart. Die shakes vullen je lichaam niet. Het is roofbouw.

Dit zijn de gegevens voor de handigheid van Be-Slank:

Be-Slank.nl – plantaardige koolhydraatarme maaltijdvervangers
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Provincie: Groningen
Telefoon: 050 879 5577

Al met al krijgt het Be-Slank dieet van mij een 9/10. En dat is het hoogste cijfer dat we ooit aan een dieet merk gegeven hebben. Ze hebben het verdiend van deze maaltijdvervangers en check ook eens bijv. de maaltijdrepen steken met kop en schouders boven de rest uit.