Heb jij ook hulp nodig?

Onzeker

Heb jij ook hulp nodig?

Veel vrouwen geven te kennen het lastig te vinden er leuk uit te zien. Als jij hier ook moeite mee hebt is dat dus helemaal niet gek. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden, maar dat maakt ons juist mooi. Veel vrouwen en zekere jonge meisjes  denken aan de perfecte plaatjes van vrouwen op de catwalk. Als je daar aan wil voldoen omdat de standaard zou zijn wordt je diep ongelukkig. Het probleem met deze standaard is dat men er echt alles aan moet doen om er zo uit te zien: je zelf uitmergelen, keihard sporten en dan ook nog eens allemaal feestjes bij wonen want anders hoor je er niet bij. Best wel hard werken en niet op de goede manier.

Gezond leven, is mooi leven

Een gezonde levensstijl is veel belangrijker. Moet je je eens voorstellen dat je niet meer naar een feestje kan om dat de verleiding van verkeerde te groot worden. Moet je je voorstellen hoe het kerstdiner eruit gaat zien. Stel je eens voor hoe je schema van de dag eruit zien als je zoveel moet sporten om een bepaald lijf stand te houden. Dat is toch geen mooi leven? Voor een aantal mensen is dit prima weg gelegd, maar voor het gros van ons wordt dit niet een leuk bestaan. Dat is ook helemaal niet erg!

Kijk wel op het internet

Wil je ideeën op doen voor bepaalde outfits dit kan prima op het internet bijvoorbeeld op  www.vrouwenaanrader.nl of      www.altijdvrouwen.nl. Maar ga jezelf niet gek maken met hoe modellen er uit zien. Het zijn zeker weten mooie meiden, maar de levensstijl velen van hen erop nahouden is niet voor iedereen en waarschijnlijk ook niet echt voor hun gezond. Geniet en leef een beetje. Het leven is veel te leuk om je druk te maken over zoiets stoms als je uiterlijk!