Gezonder leven dankzij vaker fietsen

fietsen is gezondVoeding heb ik al aardig op de rit. Dankzij adviezen van de beste heer Theo Gahrmann echt een top vent. Enfin, ik moet wel vaker gaan sporten van de huisarts. Dus dat is prio nu. Maar hardlopen kan ik sowieso niet, heb ik te slechte knie voor. En leuk vind ik dat ook niet. Team sporten vind ik al helemaal walgelijk. Mij niet gezien op een voetbalveld. Fietsen vind ik wel leuk, maar soms wel te zwaar eigenlijk. Maar ja, we leven in 2018 en tegenwoordig hebben ze e-bikes. Ben je toch lekker bezig, maar net een tikkeltje minder intens, en dat is nou juist misschien precies wat ik nodig heb.

Wat me wel tegenvalt is dat die e-bikes nog zo duur zijn. Jeetje zeg is een rib uit je lijf om dat op te moeten hoesten. Ik ging ff kijken op dat interweb of er misschien goedkopere opties zijn. Toen las ik ook veel over leasen. Dat is een optie voor mensen met weinig cash voorraad. Dat geldt voor mij ook. En bij de webwinkel Fast Furious kan men heel goedkoop een e-bike leasen. Dat lijkt me dan wel wat juist. Prima toch.

-> elektrische fiets leasen fastfuriousscooters.nl

Ik ben al een beetje een oude vent. Dus ik zag dat zij ook specifiek elektrische fietsen voor de senioren hebben. Nou voor een 60 plusser zoals ondergetekende lijkt mij dat dan de beste optie.

-> elektrische fiets lage instap fastfuriousscooters.nl

Model dat ik koos is van Dutchebike een gerenommeerd top merk van Nederlandse bodem dat vind ik ook fijn om Nederlandse ondernemingen te ondersteunen voor het goede werk dat zij leveren aan onze maatschappij. Top toch. En het model heet easy on. Nou dat is precies wat ik nodig heb een fiets met een lage instap zodat het makkelijk is om erop te komen dat is het doel toch. Nou ik moet zeggen ik ben uitermate tevreden met deze aankoop.